Velden vergelijken

In het scherm Velden vergelijken geeft u aan op welke punten u structuren met elkaar wilt vergelijken, bijvoorbeeld de artikelstructuur met de productiestructuur. U activeert alle velden waarop de structuren met elkaar vergeleken moeten worden. Voor alle geactiveerde velden worden eventuele afwijkingen van de ene structuur ten opzichte van de andere weergegeven in het structuurscherm met een opvallende kleur. U kunt zelf de kleur bepalen.

Het structuurscherm van waaruit u het scherm Velden vergelijken opvraagt, is ook het scherm waarop de instellingen van toepassing zijn. Vraagt u vanuit scherm Artikelstructuur het scherm Velden vergelijken op, dan zijn de instellingen alleen op het scherm Artikelstructuur van toepassing. Instellingen voor het scherm Productiestructuur voert u in het scherm Velden vergelijken in dat u vanuit het scherm Productiestructuur opent en de instellingen voor het scherm Engineeringstructuur in het scherm Velden vergelijken in dat u vanuit het scherm Engineeringstructuur opent.

Kopje Markering