Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

De financiële applicatie opgeven in Isah

In Isah geeft u aan dat u Isah wilt integreren met Multivers en geeft u enkele aanvullende gegevens op.

1. Ga in Isah naar het scherm Financieel, tabblad Export/import.
  2. Vul bij Financiële applicatie de naam 'Unit4 Multivers' in.
  3. Ga naar het tabblad Financiële applicatie en zet in het veld Naam financiële applicatie 'Multivers'.
  4. Geef in het veld Opdrachtregel financiële applicatie het pad naar de financiële applicatie op. Bijvoorbeeld: ”C:\Program Files (x86)\Unit4\Unit4 Multivers\" (inclusief de aanhalingstekens).