De Unit4 Multivers exportscripts installeren

Isah stuurt de Unit4 Business Connector aan met de Unit4 Multivers-scripts. U installeert deze scripts in uw Isah-omgeving met het installatieprogramma export-mv_45.exe. Neem contact op met de afdeling Support van Isah voor het verkrijgen van dit programma.

Let op: Geef hier een geldige Isah-gebruikersnaam op. Database-gebruikersnamen werken hier niet.

Na installatie zijn de scripts opgeslagen in uw Isah-database. Daarnaast zijn voor het gebruik van de koppeling met Multivers de volgende programma's in Isah toegevoegd:

De rechten op het gebruik van Exporteren naar Multivers en Openstaande posten Multivers zijn automatisch gelijkgesteld aan de rechten op de module Financieel. U kunt deze rechten desgewenst aanpassen.