Rechten op de Multivers-integratie beperken

Als de Multivers-integratie is geïnstalleerd, heeft iedere gebruiker die rechten heeft op de module Financieel ook automatisch rechten op de integratie met Multivers. U kunt de rechten op het gebruik van de integratie met Multivers echter eenvoudig aanpassen.

Omdat rechten in Isah per programma worden toegekend, dient u eerst programmacodes aan te maken en die te koppelen aan de scripts. Hierna past u de rechten voor de nieuwe programma's aan.