Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

1166 Vrijgeven engineering-itemrevisie - Statusafhandeling productie

Als op tabblad Algemeen is aangegeven dat na het vrijgeven de engineering-itemrevisie gesynchroniseerd moet worden met productie, dan kunt u op het tabblad instellingen invoeren voor de synchronisatie.

Met het tabblad Statusafhandeling productie is het mogelijk de status van productiedossiers te verzetten na het uitvoeren van de synchronisatie met productie. Dit geldt ook voor de productiedossiers die ontstaan door het inkopiëren van de artikelcalculatie. U mag alleen statussen selecteren waarvoor u rechten heeft. Wanneer u kiest voor de instelling Geen statusafhandeling, blijven de statussen ongewijzigd.

Wanneer is de synchronisatie succesvol verlopen?

De status van productiedossiers wordt alleen verzet wanneer de synchronisatie succesvol is verlopen. De synchronisatie wordt beschouwd als succesvol als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Status toekennen aan onderliggende productiedossiers

Als is ingesteld dat tijdens het synchroniseren de artikelcalculatie moet worden overgenomen (op tabblad Algemeen) dan wordt de ingevulde status ook toegekend aan alle onderliggende productiedossiers die ontstaan uit de artikelcalculatie.

Routings

Wordt in een productiedossier gebruikgemaakt van een productierouting dan kan de status alleen verzet worden als de opgegeven status voorkomt in die routing. Ontbreekt de status daarin, dan wordt de status niet verzet.