Controleer of alle facturen betaald en afgeboekt zijn

Alle verkoopfacturen met een alfanumerieke code afkomstig uit Isah moeten betaald en afgeboekt zijn. Er mogen geen openstaande posten meer bestaan van verkoopfacturen met een alfanumerieke code. Vanaf versie 7.5 van Unit 4 Multivers is het namelijk niet meer mogelijk om in het bankboek facturen te selecteren waarvan de factuurcode een letter bevat.

Controleer als volgt of er nog openstaande posten bestaan van verkoopfacturen met een alfanumerieke code:

1. Open Unit4 Multivers.
  2. Ga naar menu Rapport, Debiteuren, Openstaande posten.
  3. Selecteer alle debiteuren.
  4. Kies een correcte peilperiode.
  5. Sorteer op factuurcode.
  6. Vul de overige instellingen naar wens in.
  7. Druk het rapport af.
  8. Controleer de factuurcodes op letters.