Maak de codes van verkoopfacturen numeriek

Als alle verkoopfacturen met alfanumerieke code zijn geëxporteerd, kunt u de nummering aanpassen zodat codes voor toekomstige verkoopfacturen alleen cijfers bevatten. Pas de nummering in Isah als volgt aan:

1. Ga naar de module Algemeen, map Instellingen, scherm Codes, tabblad Verkoop.
  2. Vul in het veld Factuur een code in die alleen uit cijfers bestaat. Kies een logisch nummer dat begint met het jaartal, zodat u gemakkelijk verkoopfacturen per jaar kunt selecteren, bijvoorbeeld 1400001.
  3. Klik op Opslaan (CTRL+S) om de gegevens door te voeren.