Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Updatenotes Isah Mobile Logistics 4.5.7

Besturingssystemen en resoluties

Isah Mobile Logistics voor mobiele apparaten werkt vanaf versie 4.5.7 ook op de volgende besturingssystemen:

Op de mobiele apparaten worden vanaf deze versie ook de volgende schermresoluties ondersteund:

Filters

De filterdefinities voor de functies van Isah Mobile Logistics worden niet langer in XML-bestanden bewaard, maar in de Isah-database. Er is een conversietool beschikbaar om de bestaande filterdefinities uit de XML-bestanden over te zetten naar de Isah-database.

Synchronisatie

Wanneer Isah Mobile Logistics tijdens het synchroniseren constateert dat de change tracking retention period verlopen is, toont de synchronisatie daarvoor geen foutmelding meer. Het synchronisatiemechanisme synchroniseert in plaats daarvan automatisch de tabel in zijn geheel opnieuw. Het synchronisatieproces zal in dit geval meer tijd in beslag nemen. Het blijft daarom van belang om op alle mobiele apparaten regelmatig de volledige synchronisatie uit te voeren.

Automatisch bijwerken SyncRowCount

Het synchronisatiemechanisme van Isah Mobile Logistics heeft het aantal records per tabel nodig dat bij de eerste synchronisatie overgezet moet worden. Dit is de SyncRowCount. Het is nu mogelijk om de SyncRowCount automatisch te laten bijwerken via een SQL Server scheduled job. Hiervoor kunt u de job Create_job_UpdateSyncRowCount.sql installeren.