Isah Finance

Help van Isah Finance

Welkom bij de help van Isah Finance. De help van Isah heeft verschillende ingangen:

• Bediening: de dagelijkse bediening van de functies, speciaal voor nieuwe gebruikers.
  • Help per scherm: gerichte help bij de schermen en tabbladen van Isah. U kunt de helpstructuur openklikken om onderliggende tabbladen of menu-items te vinden.
  • Processen: de grote lijnen van Isah Finance, voornamelijk gericht op gebruikers die de rode draad door Isah Finance moeten kunnen volgen.
  • Applicatiebeheer: instellingen, aansturingen en technische gegevens, speciaal voor applicatiebeheerders
  • Overzicht van beschikbare films: korte films met uitleg bij enkele functies in Isah Finance
  • Release- en updatenotes: een overzicht van de laatste wijzigingen in de software
  • Glossary: een lijst met veelgebruikte termen

Isah 4.6

Tip