Favorieten gebruiken

Favorieten zijn koppelingen naar schermen die u regelmatig opent. Als u een scherm, rapport of script toevoegt aan Favorieten, kunt u deze snel openen. U vindt favorieten in het hoofdmenu en in schermen. Het toevoegen, verwijderen en het rangschikken van favorieten doet u met het menu Favorieten, Indelen favorieten. U kunt een sneltoets of een icoon aan een favoriet toekennen zodat u een scherm nog sneller kunt opvragen.

Favorieten toevoegen

1. Klik met de rechtermuisknop in het hoofdmenu op het scherm dat u wilt toevoegen aan uw lijst van favorieten.
  2. Kies 'Toevoegen aan favorieten'.

of

1. Selecteer links in het scherm Favorieten het menu-item dat u wilt toevoegen aan uw lijst van favorieten.
  2. Klik op Toevoegen als favoriet om het menu-item toe te voegen.
  3. Bevestig de gegevens met OK.

Favorieten verwijderen

1. Ga naar de lijst met favorieten boven het hoofdmenu en klik met de rechtermuisknop op het scherm dat u uit de lijst met favorieten wilt verwijderen.
  2. Kies 'Verwijderen'.

of

1. Selecteer rechts in het scherm Favorieten het menu-item dat u wilt verwijderen uit uw lijst van favorieten.
  2. Klik op knop Verwijderen of op Verwijderen favoriet om het menu-item te verwijderen.
  3. Als u alle menu-items uit uw lijst van favorieten wilt verwijderen, klik dan op het pictogram Alle favorieten verwijderen.
  4. Bevestig de gegevens met OK.

Favorieten rangschikken

1. Selecteer rechts in het scherm Favorieten het menu-item dat u wilt verplaatsen in uw lijst van favorieten.
  2. Klik op de knop Omhoog om het menu-item hoger in de lijst te plaatsen of op de knop Omlaag om het lager in de lijst te plaatsen.
  3. Bevestig de gegevens met OK.

Meer mogelijkheden met favorieten

1. Selecteer rechts in het scherm het menu-item waaraan u een sneltoets of pictogram wilt toekennen of dat u automatisch wilt laten openen. Afhankelijk van uw voorkeur, gaat u als volgt te werk:
  2. Bevestig de gegevens met OK.