Navigatievensters en hoofdmenu

Navigatievenster

Voor de weergave van het hoofdmenu heeft u de keuze uit:

• navigatievenstergroepen: logische groepering van modules zodat gerelateerde schermen bij elkaar staan en veel gebruikte schermen direct toegankelijk zijn. U hoeft minder te klikken om schermen te openen of naar andere schermen te gaan.
  • klassiek hoofdmenu: alle modules van Isah onder elkaar. Werkt u graag met het klassieke hoofdmenu, open dan het menu Beeld en kies voor Klassiek hoofdmenu. Als u er nogmaals op klikt, keert u terug naar navigatievenstergroepen.

Navigatievenstergroepen

Het navigatievenster in het hoofdmenu bestaat uit verschillende onderdelen.

1. Navigatievenstergroepen
  2. De inhoud van de geselecteerde navigatievenstergroep.

Klik op de navigatievenstergroep om deze te openen of gebruik de volgende toetsencombinaties:

Navigatievensters openen

Druk op

CRM

Ctrl+1

Verkoop

Ctrl+2

Projecten

Ctrl+3

Engineering

Ctrl+4

Inkoop

Ctrl+5

Logistiek

Ctrl+6

Productie

Ctrl+7

Service

Ctrl+8

Financieel

Ctrl+9

Tip: U kunt de navigatievenstergroepen in het hoofdmenu verkleinen tot pictogrammen in de onderste balk zodat u de inhoud van een balk goed kunt bekijken. Wijs met de muis naar de vijf puntjes Navigatievenstergroepen schalen boven de navigatievenstergroepen en sleep de lijn met de linkermuisknop naar beneden.

Tip: U kunt het formaat van de pictogrammen instellen met het menu Beeld, Grote pictogrammen in navigatievenstergroepen. Als u de instelling activeert, worden de pictogrammen groter en de balken met navigatievenstergroepen hoger.