Isah starten en afsluiten

Isah starten

1. Dubbelklik op uw bureaublad op de Isah-snelkoppeling of open Isah vanuit het startmenu van Windows. Het inlogscherm wordt weergegeven.

Inlogscherm

2. Selecteer de administratie waarmee u wilt gaan werken.
  3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Bevestig met OK. Het hoofdmenu verschijnt op het scherm.

Isah afsluiten

Om Isah af te sluiten klikt u op de knop Afsluiten rechtsboven in het hoofdmenu. Alle openstaande schermen worden dan automatisch afgesloten. Als u in een scherm wijzigingen heeft aangebracht die nog niet zijn bevestigd, dan verschijnt daarvan een melding, bijvoorbeeld als volgt:

"Wilt u de wijzigingen in Isah - 0003 Contactpersonen klanten opslaan?"