Financiële analyse doorrekenen

Deze instelling heeft betrekking op het scherm Financiële analyse in het menu Info. Het scherm Financiële analyse laat de resultaten zien van de verwerking Aanmaken financiële analyse verkoopoffertes en -orders.

Als de instelling Financiële analyse doorrekenen niet actief is, dan toont Isah in het scherm Financiële analyse de resultaten van de laatste keer dat de gegevens zijn doorgerekend. Als u de instelling Financiële analyse doorrekenen activeert, dan voert Isah de verwerking Aanmaken financiële analyse verkoopoffertes en -orders automatisch uit voordat het scherm Financiële analyse verschijnt.