Opvolgers

Hier ziet u de projectregels die een opvolgerrelatie hebben met de regel die u in het scherm Projectregels planning heeft geselecteerd. Opvolgers kunnen geen projectregels zijn van het type 'Plangroep' of 'Kosten'.

Opvolgers maakt u aan door in het Gantt-diagram de voorganger op te pakken en naar de opvolger te slepen. De plaats van oppakken in combinatie met de plaats van loslaten bepaalt het soort relatie:

De eerste helft oppakken en op tweede helft slepen is niet mogelijk. Opvolgerrelaties maakt u ongedaan door de handeling voor koppelen te herhalen.

Het is ook mogelijk opvolgers aan te geven door in het scherm Opvolgers regels toe te voegen met Nieuw (CTRL+N).

Velden

Structuur

Type opvolger

Overlap