Kolommen verbergen

In een lijst kunt u één of meer kolommen verbergen zodat u alleen de gegevens overhoudt die u op het scherm wilt bekijken. U kunt altijd besluiten de verborgen kolommen weer zichtbaar te maken. De instellingen gelden per preset.

Eén kolom verbergen

1. Klik met de rechtermuisknop op de kolomkop van de kolom die u wilt verbergen.
  2. Kies 'Kolom verbergen'.

Meerdere kolommen verbergen

1. Open het menu Beeld, Veldkiezer of klik op Klik hier om zichtbare kolommen te selecteren.
  2. Zorg ervoor dat alleen de velden geactiveerd zijn die u in het scherm wilt bekijken. Door op een geactiveerd veld te klikken kunt u het leeg maken en daarmee de kolom verbergen.

Kolommen weer zichtbaar maken

1. Open het menu Beeld, Veldkiezer of klik op Klik hier om zichtbare kolommen te selecteren.
  2. Zorg ervoor dat alle velden die u in het scherm wilt bekijken, geactiveerd zijn. Door op een leeg veld te klikken kunt u het activeren en daarmee de kolom zichtbaar maken.

Bekijk het verbergen van kolommen in een demofilm