Factuurschema aanmaken

U gebruikt de verwerking Factuurschema aanmaken om bij een servicecontractversie automatisch het bijbehorende factuurschema aan te maken. Bij het aanmaken van de factuurschemaregels worden de gegevens van het tabblad Facturering van de servicecontractversie meegenomen.

Controleer altijd de uitkomst van factuurschema's die automatisch zijn aangemaakt in het scherm Factuurschema. Heeft u bijvoorbeeld twee termijnen ingevoerd en drie objecten, dan zijn de kosten van elk object 2/3 van het totale bedrag. Als het ene object echter een kleine motor is en het andere een complete installatie, dan zal dat bedrag niet kloppen. U kunt dan voor de berekening gebruikmaken van een alternatief script.