Gegevens toevoegen

Hieronder wordt beschreven op welke manier u nieuwe regels kunt toevoegen, bijvoorbeeld een nieuwe klant of een offerte of order.

1. Open de module en vervolgens het scherm waaraan u een regel wilt toevoegen.
  2. Klik op Nieuw (CTRL+N) om toe te voegen.
  3. Vul de gegevens in. Velden die rood kleuren als u naar een volgend veld springt, zijn verplicht. U kunt de gegevens alleen opslaan als al de verplichte velden zijn gevuld. De overige velden zijn informatief. Spring met Tab en Shift-Tab van veld naar veld en met Ctrl+Tab en Ctrl+Shift+Tab van tabblad naar tabblad.
  4. Sla de gegevens op met Opslaan (CTRL+S).