Lijstfuncties

Op tabblad Lijst, maar ook in andere lijsten heeft u de beschikking over een groot aantal functies om gegevens te zoeken, weer te geven, een gegevensselectie te maken of managementinformatie op te vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld de totale prijs van een order weergeven, klanten groeperen op branche of met een filter alleen de klanten uit Amsterdam op het scherm laten zien.

Tabblad Lijst is in veel schermen het tabblad dat u ziet als u het scherm opent, bijvoorbeeld Artikelen. Andere lijsten vindt u op tabblad Teksten of tabbladen zoals module Verkoop, scherm Verkooporders, knop Regels, tabblad Herkomsten.

De meeste lijstfuncties kunt u op verschillende manieren uitvoeren:

Demonstratie lijst- en kolomfuncties