Gegevens tabblad Lijst afdrukken

Gegevens op tabblad Lijst en tabbladen met één of meer lijsten kunt u snel en eenvoudig afdrukken. Van de gegevens zoals ze in de lijst zijn weergegeven, maakt u een afdrukvoorbeeld. De opmaak daarvan kunt u aanpassen voordat u de afdrukopdracht naar de printer stuurt.

Gegevens afdrukken van een lijst

1. Open het tabblad waarvan u de gegevens wilt afdrukken.
  2. Als er meerdere lijsten op een tabblad staan, selecteer dan de lijst die u wilt afdrukken.
  3. Klik op Afdrukvoorbeeld.
  4. Maak eventueel gebruik van de opmaakmogelijkheden.
  5. Klik op Afdrukken.

Lijsten afdrukken zoals op scherm weergegeven

De gegevens worden afgedrukt zoals ze op het scherm te zien zijn. Met de verschillende lijstfuncties kunt u de gegevens naar keuze weergeven. U kunt onder meer: