Gegevens exporteren naar Excel of HTML

U kunt gegevens van tabblad Lijst en een aantal infoschermen exporteren naar Microsoft Excel of HTML. U kunt er ook voor kiezen de geëxporteerde gegevens direct in Excel of een internet-browser te openen zodat u deze gegevens kunt bewerken, bijvoorbeeld voor het presenteren van managementinformatie.

1. Open het tabblad Lijst of het infoscherm van waaruit u gegevens wilt exporteren.
  2. Open het menu Rapportage, Export Lijst en kies het gewenste exportformaat.
  3. Als u gekozen heeft voor exporteren, geef dan een bestandsnaam en pad op voor het exportbestand.

Tip: U kunt ervoor kiezen slechts een deel van de records te exporteren door met het filter eerst een selectie op de regels aan te brengen.