Systeemeisen

Besturingssysteem

De Outlook add-in van Isah werkt onder de volgende besturingssystemen:

Microsoft Outlook

De add-in is te gebruiken met de volgende versies van Microsoft Office/Outlook:

Microsoft .NET Framework 4.5

Een verdere vereiste is dat Microsoft .NET Framework 4.5 op uw systeem staat. Als uw besturingssysteem Windows 8 of hoger is, dan is dit programma reeds geïnstalleerd.

U kunt Microsoft .NET Framework 4.5 downloaden vanaf de website van Microsoft.

Office Runtime

Installeer ten slotte de laatste versie van Visual Studio 2010 Tool for Office runtime, te vinden op de website van Microsoft.