Installatie
  1. Sluit Microsoft Outlook af.
  2. Dubbelklik op het bestand Isah.OutlookAddIn.Setup.msi.
  3. Als de installatie voltooid is, start u Outlook opnieuw op.

Bestandslocatie van e-mails

In Isah stelt u in op welke plaats u de e-mails (en de overige documenten voor externe communicatie) wilt opslaan. Ga hiervoor naar de module Algemeen, Instellingen, Basisgegevens, Documenten en geef de map op in het veld Hoofdmap documenten.

Let op: De Outlook Add-in werkt alleen als er op deze locatie een geldig pad is opgegeven.

Defaults

In Isah kunt u het default documenttype en de default documentgroep configureren voor de e-mails die u in Isah opneemt. Dit doet u in de module Algemeen, Instellingen, Voorkeurswaarden, Documenten in de relevante velden. De status die aan de e-mails gegeven wordt haalt Isah uit het veld Status op ditzelfde scherm.

Let op: De Outlook Add-in werkt alleen als bij deze voorkeurswaarden voor de Outlook Add-in een documenttype is ingevuld met de extensie 'msg' (zonder punt voor 'msg').

U kunt ook een standaardtaal opgeven; doet u dit niet, dan gebruikt Isah de systeemtaal als standaard.