Instellingen in Outlook

Als de add-in is geïnstalleerd, verschijnt in Outlook de werkbalk van Isah. In eerste instantie ziet u daarop alleen de knop Aanmelden; om de add-in te kunnen gebruiken, dient u zich namelijk aan te melden bij Isah. Isah kan op dat moment pas uw rechten verifiëren. Geef uw gebruikersnaam op, uw wachtwoord en de database waarin u de e-mail(s) wilt opnemen. Hierna ziet u onder andere de knop voor de instellingen verschijnen.

Instellingen

U roept de instellingen in Outlook op door onder Start op het lint te klikken op deze knop.

Het instellingenscherm bevat twee lijsten:

Gebruik de pijltjes naar links en rechts om de entiteiten zichtbaar of onzichtbaar te maken. U bepaalt de volgorde van de entiteiten door ze naar boven of naar beneden te verplaatsen. De lijst met niet-zichtbare entiteiten staat altijd op alfabetische volgorde.

De lijst met entiteiten die voor u beschikbaar zijn, bevat alleen die entiteiten waarvoor u in Isah rechten heeft.

Als u hiervoor rechten heeft (programmacode 100020000: Documenteigenschappen aanpassen Outlook add-in) is ook het tabblad Overige zichtbaar. Hierop kunt u voor uzelf een standaardgroep, -type, -status en -taal van het document opgeven. Als u e-mails opslaat, worden de geselecteerde mails opgeslagen met deze instellingen.