Werkwijze in Outlook

Als de add-in is geïnstalleerd, verschijnt in Outlook de werkbalk van Isah. In eerste instantie ziet u daarop alleen de knop Aanmelden; om de add-in te kunnen gebruiken, dient u zich namelijk aan te melden bij Isah. Isah kan op dat moment pas uw rechten verifiëren.

1. Aanmelden: in het Aanmeld-venster geeft u uw gebruikersnaam op, uw wachtwoord en de database waarin u de e-mail(s) wilt opnemen.
  2. Entiteit kiezen: Als u een e-mail wilt opslaan, dient u eerst aan te geven bij welke entiteit de e-mail moet komen te staan, bijvoorbeeld bij een klant of leverancier.

Tip: Welke entiteiten allemaal zichtbaar zijn en in welke volgorde ze staan configureert u onder de knop Instellingen.

3. Selecteer de mail of de mails die u wilt opslaan.
  4. Klik vervolgens op:
  5. Sla de e-mail op met OK. De mail wordt nu een document dat onder de knop Documenten is gekoppeld aan de desbetreffende regel in Isah. Om te bepalen onder welke naam het bestand wordt opgeslagen gebruikt u de scriptfunctie in Isah.