Bestandsnaam en locatie voor e-mails bepalen

In Isah geeft u een algemeen pad aan dat voor alle documenten geldt, waaronder de e-mails. Dit doet u bij de algemene instellingen in het veld Hoofdmap documenten. Activeert u daarnaast het veld Submap per entiteittype, dan maakt Isah per entiteittype een aparte map aan, bijvooorbeeld 'Klanten' of 'Artikelen'.

Per documenttype (Word, Excel etc.) kunt u submappen opgeven die bij het opslaan van de documenten onder de genoemde hoofdmap of submap gezet worden.

In het veld Script op datzelfde scherm is het mogelijk om een script op te geven dat de namen van de bestanden bepaalt. Ook kunt u het script gebruiken om het pad dat door bovenstaande instellingen is bepaald, alsnog aan te passen.