Talen

U gebruikt het scherm Talen om de diverse talen te registreren waarmee u te maken heeft. Deze taalcodes gebruikt u bijvoorbeeld om bij uw klanten en leveranciers op te geven welke taal zij spreken. Als bij een klant of leverancier is opgegeven welke taal van toepassing is, zal op externe documenten automatisch de tekst in die taal worden geplaatst, mits deze tekst in Isah beschikbaar is in de desbetreffende taalcode.

U kunt het scherm Talen ook gebruiken om de talen van de gebruikers van Isah vast te leggen en om op te geven welke taalversie van Windows zij gebruiken.

Tip: In de module Algemeen kunt u voor dit veld een voorkeurswaarde opgeven die standaard voor alle klanten en/of leveranciers geldt. Deze wordt bij het toevoegen van een nieuwe klant of leverancier vervolgens automatisch ingevuld. U kunt de standaard invulling van het veld altijd nog wijzigen als die voor deze klant of leverancier afwijkt.