Prijslijsten definitie

U gebruikt prijslijsten voor het vastleggen van verkoop-, inkoop-, en/of calculatieprijzen. Nadat u in het scherm Prijslijsten de algemene gegevens van de prijslijst heeft opgegeven, legt u in het scherm Prijslijst definitie het volgende vast:

Tip: U kunt dit scherm ook gebruiken om prijzen te definiëren met een verschillende startdatum. Zo kunt u bijvoorbeeld in het najaar al de prijzen vastleggen zoals ze vanaf 1 januari zullen gelden.

Als de prijslijstdefinitie is opgegeven, klikt u op de knop Staffelsoorten om specifieke prijslijstgegevens op te geven zoals voor welk artikel of welke artikelgroep de prijslijst geldt en of het een kortingspercentage of een bepaalde prijs betreft.