Geplande voorraad

In het scherm Geplande voorraad vindt u een overzicht van de voorraadstand, uitgezet in de tijd. Het scherm Geplande voorraadmutaties laat zien waar de mutaties door veroorzaakt worden; het scherm Geplande voorraad toont het resultaat van deze mutaties, gezet op een tijdslijn.

Let op: In de infoschermen Geplande voorraad en Geplande voorraadmutaties worden de besteladviezen niet getoond.

Voorraad bij uitwisselbare voorraad van artikelrevisies

Als u gebruikmaakt van revisiebeheer en als ingesteld is dat voorraad van artikelrevisies uitwisselbaar is, dan wordt de voorraad van alle revisies van een artikel getoond. Is de instelling niet geactiveerd, dan wordt alleen de voorraad getoond van de betreffende revisie.