Personeel artikelbewerkingen

U gebruikt de knop Personeel in het scherm Calculatie bewerkingen als u aan de geselecteerde bewerkingsregel meerdere personeelsleden wilt koppelen. Wilt u slechts één personeelslid opgeven, dan gebruikt u in plaats van de knop Personeel het veld Personeelslid op het tabblad Algemeen van de bewerkingsregel.

Als u een artikelcalculatie overneemt naar een productiedossier, kopieert Isah ook de personeelsleden die aan de artikelcalculatie zijn gekoppeld. Deze komen terecht in het scherm Personeel productiebewerkingen.