Acties

Een regel toevoegen

Klik op deze knop om een actie aan de melding toe te voegen. Geef hierna een actie, uitvoerder en eventueel een memotekst op.

Als u in SFC een melding toevoegt, dan is het mogelijk dat hier direct een of meer acties onder verschijnen. Dit heeft te maken met instellingen in Isah. Als in Isah bij het relatiebeheertype van uw melding een of meer actietypes zijn gedefinieerd, dan verschijnen die direct bij de melding. Het gaat hierbij om acties die bij bepaalde meldingen altijd moeten worden uitgevoerd, bijvoorbeeld 'Terugbellen' bij een klacht.

De acties die automatisch bij een melding verschijnen kunt u niet verwijderen; u kunt wel wijzigen wie de actie moet uitvoeren. Klik hiervoor op de foto van de medewerker.

Het is mogelijk om acties aan de melding toe te voegen, maar ook dit kan alleen als u daarvoor rechten heeft. De verantwoordelijke die bij de melding is opgegeven, wordt ook de persoon onder 'Uit te voeren door'. U kunt dit aanpassen. Klik hiervoor op de foto van de medewerker.

N.B.: Als u de verantwoordelijke van een melding wijzigt, verandert de uitvoerder van de onderliggende acties mee, mits het gaat om dezelfde persoon. Heeft een actieregel een andere uitvoerder, omdat u deze met de hand heeft aangepast, dan blijft die persoon staan.