0107 Actietypes - Afbeelding

Bij elk actietype is het mogelijk een afbeelding op te nemen. Deze afbeelding gebruikt Isah als u in Shop Floor Control een actietype moet kiezen; deze worden verduidelijkt door hun afbeeldingen.

U kunt een afbeelding opnemen die in het scherm Afbeeldingen is opgeslagen, een andere selecteren met Afbeelding selecteren of de afbeelding van het tabblad verwijderen met Afbeelding verwijderen. Wilt u dat de afbeelding op tabblad Lijst zichtbaar is, activeer dan de instelling 'Toon afbeelding in Lijst' in het menu Beeld.