Afbeeldingen

In dit scherm beheert u de afbeeldingen die u in Isah op verschillende plaatsen in het scherm kunt opnemen of die u voor de applicatie Shop Floor Control gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld foto's toevoegen van alle machines die u verkoopt of van uw personeelsleden of logo's van uw klanten of leveranciers. In Isah selecteert u de gewenste afbeelding op het tabblad Afbeelding van de machine, het personeelslid, de klant, de leverancier, etc.

Op het tabblad Afbeelding kunt u één afbeelding opnemen in jpg- of png-formaat. Wilt u er meerdere opnemen bij een regel of een ander formaat gebruiken, maak dan gebruik van documenten die u aan de regel koppelt.

Wilt u een afbeelding wijzigen, dan dubbelklikt u op de afbeelding of op Afbeelding selecteren en selecteert u een andere. Voor het verwijderen van een afbeelding gebruikt u Afbeelding verwijderen.

Tips:
- Als u gebruik wilt maken van de standaardafbeeldingen die met Isah meegeleverd worden, selecteert u ze uit de map Pictures.
- De optimale afmetingen voor afbeeldingen voor Shop Floor Control zijn 200x200 pixels.