0001 Klanten - Afbeelding

U kunt een afbeelding opnemen bij een personeelslid, klant, leverancier, machine of een andere entiteit, zodat u direct een beeld hebt bij bijvoorbeeld het geselecteerde personeelslid. U kunt een afbeelding opnemen die in het scherm Afbeeldingen is opgeslagen, een andere selecteren met Afbeelding selecteren of de afbeelding van het tabblad verwijderen met Afbeelding verwijderen.

Wilt u dat de afbeelding op tabblad Lijst zichtbaar is, activeer dan de instelling 'Deelvenster afbeelding' tonen in menu Beeld.