0001 Klanten - Commissie

Het tabblad Commissie is van belang wanneer u werkt met Stamgegevens commissie. Op dit tabblad kunt u de agent selecteren die voor u de verkoop aan de desbetreffende klant verzorgt. De agent die u hier invult, wordt standaard overgenomen naar de verkooporder voor de klant.

In het veld Agent selecteert of wijzigt u de code voor de agent. De invulling van de overige velden wordt gehaald uit het scherm Agenten. Zij kunnen alleen in het scherm Agenten worden gewijzigd.