Taakbalk

De taakbalk verschijnt links in uw scherm zodra u een klant selecteert. Hij bevat allerlei schermen waarmee u nadere gegevens over de klant oproept. Op elk scherm kunt u een nieuwe melding registreren met de functie Melding toevoegen, rechtsboven in het scherm op de werkbalk. Andere extra functies in de werkbalk variëren per scherm.

Pictogrammen

CRM - Taakbalk uitklappen

Gebruik dit pictogram om de uitleg bij de menubalk te tonen of te verbergen.

CRM - Melding toevoegen

Klik op dit pictogram om een melding toe te voegen. Aan een melding kunt u een of meer acties toevoegen.

Meldingen volgen dezelfde logica als in Isah. Dit wil zeggen dat een melding die u bijvoorbeeld bij een offerte toevoegt, automatisch aan de bijbehorende klant en de offerte wordt gekoppeld. De meldingen houden dus rekening met de context waarin zij worden toegevoegd en zullen indien nodig om meer informatie vragen. Klikt u bijvoorbeeld op het meldingpictogram in het scherm Orders, dan dient u eerst een order te kiezen voordat u de melding kunt toevoegen.

In Isah ziet u de melding terug, gekoppeld aan alle relevante entiteiten, zoals klant, order, artikel etc.

In deze map

Bedrijfsinformatie

Cockpit

Meldingen en acties

Verkoopoffertes

Verkooporders

Verkoopcontracten

Openstaande posten

Gefactureerde omzet

Servicemeldingen

Servicecontracten

Objecten

Artikelen

Selecties