Beeld

Op tabblad Weergave bepaalt u wat er op het scherm wordt getoond en hoe de gegevens worden gepresenteerd. Zo kunt u kolommen toevoegen, verbergen of de volgorde wijzigen. De gegevens kunt u sorteren, filteren, etc. U selecteert eerst een administratie in het menu Mijn bedrijf, vervolgens de entiteit die u wilt bekijken, bijvoorbeeld 'Grootboek' en dan opent u het menu Weergave.

Een view met bepaalde kolommen wordt zichtbaar en een eigen volgorde kunt u opslaan voor later gebruik. De view wordt dan opgenomen in de galerie waar u views kunt beheren.

Lint- View

In deze map

Kolommen