Crediteuren

In het scherm Crediteuren ziet u uw leveranciers en vorderingen. Crediteuren vormen een subadministratie van het grootboek met alle bedragen die u hun nog verschuldigd bent voor de producten of diensten die u heeft afgenomen. De openstaande posten kunt u in dit scherm beheren.

Crediteuren zijn leveranciers in Isah

Leveranciers in Isah zijn in Isah Finance automatisch beschikbaar als crediteuren.

Vervallen leveranciers worden bij het aanmaken van een nieuwe administratie in Isah Finance niet beschikbaar als crediteur. Zodra de markering 'vervallen' in Isah wordt opgeheven, wordt deze wel beschikbaar. Wordt een actieve leverancier gemarkeerd als 'vervallen' dan blijft de leverancier crediteur in Isah Finance. Als voor een boekjaar instellingen van het voorgaande boekjaar overgenomen worden, dan worden ook de vervallen crediteuren overgenomen.

Als een leverancier wordt verwijderd uit Isah dan wordt de crediteur ook verwijderd uit Isah Finance (dat kan alleen als er geen openstaande posten of boekingen voor de crediteur aanwezig zijn).

Gerelateerde schermen

Vanuit het scherm Crediteuren kunt u schermen met gerelateerde gegevens opvragen:

1. Met CTRL+F5 opent u het scherm Openstaande posten (Crediteuren).
  2. Vanuit het scherm Openstaande posten (Crediteuren) opent u met CTRL+F6 het scherm Crediteurenkaart.

In deze map

Openstaande posten (Crediteuren)

Crediteurkaart (Crediteuren)