Grootboekkaart (Grootboek)

In het scherm Grootboekkaart ziet u alle transacties van een grootboekrekening. U vraagt het scherm met CTRL+F5 op vanuit de grootboekrekening. U kunt ook de beginbalans van een financiële periode bekijken en het huidige saldo van de grootboekrekening.

Wilt u nog meer details bekijken dan kunt u vanuit het scherm Grootboekkaart met CTRL+F5 het scherm Journaalpost opvragen. U ziet dan de journaalpost van de geselecteerde transactie.

In deze map

Journaalpost (Grootboekkaart)