Log gebruikers

In het scherm Log gebruikers logt Isah wijzigingen die zijn aangebracht in velden van het scherm Gebruikers, zoals wijzigingen van de Windows-gebruikersnaam en de instelling Applicatiebeheerder. Isah houdt onder andere bij wie een wijziging heeft aangebracht, wat de wijziging was en op welk moment deze wijziging is opgeslagen.

Wat er gewijzigd is in de rechten van gebruikers ziet u terug in het Log gebruikersrechten.