Log gebruikersgroepen

In het scherm Log gebruikersgroepen logt Isah wijzigingen die zijn aangebracht in velden van het scherm Gebruikersgroepen, zoals wijzigingen van de instelling Applicatiebeheerder en het verwijderen van een gebruikersgroep. Isah houdt onder andere bij wie een wijziging heeft aangebracht, wat de wijziging was en op welk moment deze wijziging is opgeslagen.

Wat er gewijzigd is in de rechten van gebruikersgroepen ziet u terug in het Log gebruikersgroeprechten.