Productieordercode toekennen

U gebruikt de verwerking Productieordercode toekennen om aan een productiedossier automatisch een productieordercode te geven.

Het verschil tussen een productiedossier en een productieorder is dat een productieorder gecontroleerd en goedgekeurd is voor productie. Op het moment dat een productiedossier is goedgekeurd, 'promoveert' u het dan ook naar een productieorder door aan het dossier een productieordercode toe te kennen. Dit kan op twee manieren:

Gebruikt u de verwerking, dan kent Isah de eerstvolgende vrije code aan het productiedossier toe. In het scherm Codes in de module Algemeen is vastgesteld op welke manier de codes opgebouwd zijn.

Het voordeel van het gebruik van de verwerking is dat de codes eenduidig zullen worden opgebouwd, omdat niet van de standaardopbouw kan worden afgeweken.