Bijlage: Beschikbare functies met programmacodes

Om Isah TR te kunnen gebruiken, heeft u rechten nodig op de app (520000000). De overige programmacodes voor Isah TR kennen rechten toe aan specifieke schermen en handelingen in de app.

Gebruikt u naast Isah TR ook Isah om bijvoorbeeld verlof, verlofaanvragen e.d. te beheren, dan heeft u ook rechten nodig voor enkele schermen en presets in Isah. Deze worden hieronder dan ook vermeld.

Programma

Naam

520000000

Isah Time Registration

Isah TR

520000001

Isah Time Registration / Mijn weekstaat

Isah TR

520000002

Isah Time Registration / Directe uren: Ongeplande bewerking aanmaken

Isah TR

520000003

Isah Time Registration / Mijn verlof

Isah TR

520000004

Isah Time Registration / Verlofaanvragen

Isah TR

12820000

Verlofaanvragen

Scherm in Isah

12820001

Verlofaanvragen / Algemeen

Scherm in Isah

12810000

Verlofsaldo

Scherm in Isah

12810001

Verlofsaldo / Algemeen

Scherm in Isah

12810002

Verlofsaldo / Memo

Scherm in Isah

412810000

Default selectie verlofsaldo

Preset in Isah

412810001

Alle verlofsaldi

Preset in Isah

412820000

Default selectie verlofaanvragen

Preset in Isah

412820001

Verlofaanvragen op saldoregel

Preset in Isah

412830000

Default selectie log verlofaanvraagstatus

Preset in Isah

Let op: Rechten voor schermen in Isah kennen verschillende rechtenniveaus, bijvoorbeeld 'Toevoegen' en 'Wijzigen'. Onderdelen voor de app kunt u echter alleen aan- en uitzetten. Raadplegen, toevoegen, aanpassen en verwijderen zijn, indien van toepassing, ondergebracht onder verschillende programmacodes. Een gebruiker die een bepaalde handeling moet kunnen uitvoeren, geeft u voor de desbetreffende programmacode 'Verwijderrechten'. Geeft u bijvoorbeeld een gebruiker het rechtenniveau 'Toevoegen' op het scherm Mijn verlof, dan ziet de app dat als 'geen rechten'. De gebruiker zal het scherm dan niet kunnen zien.