Beheer van verlof door managers

Als manager beheert u de verlofaanvragen die uw medewerkers indienen. Om een overzicht te zien van alle verlofaanvragen, inclusief die van uzelf, opent u het scherm Verlofaanvragen. In elke verlofregel op dit scherm vindt u de periode van het verlof, het aantal uren en de persoon die het verlof heeft aangevraagd.

In dit scherm zijn verschillende acties mogelijk.

TR: Fiatteer weekstaat

Dit pictogram is alleen beschikbaar als u een regel selecteert die gefiatteerd of afgekeurd moet worden. Klik erop om de verlofaanvraag of het verzoek tot annulering van de aanvraag goed te keuren.

TR: Verwijderen

Dit pictogram is alleen beschikbaar als u een regel selecteert die gefiatteerd of afgekeurd moet worden. Klik erop om de verlofaanvraag of het verzoek tot annulering van de aanvraag te weigeren. U kunt een uitleg opnemen, zodat de werknemer ziet waarom u niet akkoord bent.

De pictogrammen voor de verlofregels geven de status van de aanvragen aan.

N.B.: Heeft u zelf geen manager, dan dient u uw eigen verlofaanvragen goed te keuren.