Inloggen

Serveradres

Om aan te geven met welke database u werkt, specificeert u het IP-adres van de server waarop de MFS-webservice draait en de poort waarmee u verbinding maakt, gescheiden door een dubbele punt. Maakt u gebruik van poort 443, dan hoeft u geen poortnummer op te geven.

Wat u invoert is afhankelijk van de poort die u gebruikt:

In- en uitloggen

Voor het inloggen in Isah MFS gebruikt u de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u in Isah inlogt.

Als u in de app inlogt, blijft u ingelogd totdat u ervoor kiest om uit te loggen. Als u de app afsluit zonder uit te loggen, onthoudt Isah MFS uw inloggegevens en zult u de volgende keer dat u de app start automatisch worden ingelogd.

Als u de app zonder uitloggen heeft gesloten, kunt u ook inloggen op momenten dat u niet met het internet verbonden bent. Isah MFS gebruikt op dat moment de opdrachtgegevens die zijn opgehaald toen u voor het laatst verbinding had met de database van Isah. Heeft u weer verbinding, dan worden uw gegevens gesynchroniseerd als u het scherm ververst.

Als u de app sluit door uit te loggen, dan onthoudt Isah MFS uw inloggegevens niet. Dit betekent dat u de app pas weer kunt gebruiken op het moment dat u een internetverbinding heeft.

Licentie

Om met Mobile Field Service te kunnen werken, dient u een licentie te hebben. Een licentie geldt altijd voor een bepaald aantal gebruikers. Gebruikersnamen moeten aan de licentie worden toegewezen (programmacode 530000000); is uw gebruikersnaam aan de licentie gekoppeld, dan kunt u de app gebruiken, als u ook inhoudelijke rechten heeft voor de app.

Als er meer gebruikers aan de licentie zijn toegewezen dan de licentie toelaat, dan verschijnt daarvan een melding in het scherm van de app zodra u inlogt.

Tip: Vanaf tien dagen voordat de licentie verloopt, verschijnt daarvan een melding in het scherm. U kunt de licentie dan tijdig verlengen, zodat u de app ongestoord kunt blijven gebruiken.