Gebruikers en rechten

Gebruikers die met de app gaan werken, dienen als personeelslid in Isah te staan. Dit personeelslid moet verder gekoppeld zijn aan een gebruikersnaam in Isah. Aan de gebruikersnaam in Isah kent u rechten toe om de app te gebruiken. Dit kan met gebruikersgroepen of individuele rechten; een en ander kunt u instellen in Isah of in de Isah Configuration tool.

Gebruikt u de Isah Configuration tool, dan vindt u daarin een opsomming van de beschikbare functies in Isah MFS en kunt u deze op eenvoudige wijze in- en uitschakelen voor gebruikers of gebruikersgroepen. Stelt u de rechten in Isah in, gebruik dan het overzicht in de bijlage Beschikbare functies met programmacodes. Hierin staan de programmacodes van alle schermen die van toepassing zijn op Isah MFS.