Ontvangen elektronische berichten

Als u gebruikmaakt van ketenintegratie worden in het scherm Ontvangen elektronische berichten alle elektronische berichten getoond die u heeft geïmporteerd, bijvoorbeeld inkooporders en orderbevestigingen.

Tabblad Algemeen

Op tabblad Algemeen vindt u gegevens over het bericht zoals afzender en ontvangstdatum. Ook kunt u zien of het importeren van het elektronische bericht succesvol is verlopen.

Tabblad Elektronisch bericht

Het elektronische XML-bericht zelf kunt u bekijken op tabblad Elektronisch bericht.