Verlofsaldo

N.B.: Dit scherm is alleen van belang als u werkt met Isah Time Registration en het verlof via deze app wilt bijhouden. Registreert en beheert u het verlof in Isah, gebruik dan de gegevens in het scherm 0004 Personeelsleden - Vrije dagen.

In het scherm Verlofsaldo legt u vast hoeveel verlofuren een personeelslid heeft. Verlof heeft altijd een urencode van het type 'Verantwoording afwezigheid' en wordt geregistreerd in uren.

Een personeelslid kan alleen verlof aanvragen met Isah Time Registration als er voor die persoon verlofuren zijn vastgelegd in dit scherm. Aanvragen, fiatteren en verwerken van verlof verloopt via de app,