Mijn verlof

In het scherm Mijn verlof ziet u al uw verlofaanvragen en de status van deze aanvragen. Verder heeft u hier de mogelijkheid om verlof aan te vragen. Als u klikt op het pictogram dat de status weergeeft, verschijnt gedetailleerde informatie over het statusverloop.

Pictogrammen

TR: Mijn verlof

De verlofaanvraag is ingediend.

TR: Verlofaanvraag goedgekeurd

De manager heeft de aanvraag goedgekeurd.

TR: Verlofaanvraag afgewezen

De manager heeft de aanvraag afgewezen.

TR: Verlofaanvraag geannuleerd door medewerker

De aanvraag is geannuleerd door de medewerker.

TR: Verlofaanvraag geannuleerd door leidinggevende

De aanvraag is geannuleerd door de manager.

TR: Verlofaanvraag verwerkt in Isah Expert

De uren van de verlofaanvraag zijn verwerkt in Isah.

Verlofsaldo en opgenomen uren

Het scherm Verlofsaldo in Isah bevat al uw verlofregels. Isah TR haalt informatie uit dit scherm om in de velden Huidig verlofsaldo en Totaal opgenomen uren de informatie te laten zien die op dit moment geldt.