Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Weekstaten

Het menu-item Weekstaten ziet u alleen als u als manager bent opgegeven bij een of meer medewerkers. Klik erop om een submenu te openen waarin u al uw ondergeschikte medewerkers vindt. U ziet alleen de medewerkers waarvoor u direct verantwoordelijk bent; medewerkers die zich verder in de onderliggende structuur bevinden, toont Isah TR niet. Ook medewerkers die geen gebruikmaken van Isah TR, worden niet getoond.

Selecteer een medewerker om de weekstaten van de desbetreffende persoon te bekijken en te fiatteren. Bent u niet akkoord met een bepaalde weekstaat, dan maakt u de fiattering van de medewerker ongedaan. Deze kan de weekstaat vervolgens corrigeren en opnieuw fiatteren, waarna u hem alsnog kunt goedkeuren.

U kunt alle weekstaten van uw ondergeschikten inzien, ook degene die de medewerker nog niet gefiatteerd heeft. Indien nodig kunt u een weekstaat die door de medewerker nog niet is goedgekeurd, zelf direct fiatteren, zodat de uren verwerkt kunnen worden.

Tip: Als u meerdere weekstaten achter elkaar fiatteert en deze snel wilt doorlopen, zet dan de instelling Open automatisch volgende te fiatteren weekstaat bij fiatteren aan. Isah TR springt dan steeds naar de volgende weekstaat die u dient te fiatteren. In eerste instantie loopt Isah TR hierbij door de openstaande weekstaten van de geselecteerde medewerker. Heeft u van deze medewerker alles gefiatteerd, dan springt Isah TR naar de eerste openstaande weekstaat van de volgende medewerker (op alfabetische volgorde).