Mijn acties

Kiest u in het startmenu voor Mijn acties, dan verschijnt een agenda waarin de lopende acties staan die met uw naam zijn verbonden. Alleen de jaren en maanden waarvoor acties aanwezig zijn, zijn zichtbaar in de linkerkolom. Selecteer een maand om de acties van de desbetreffende maand in te zien.

Pictogrammen

CRM - Actie

Hierachter vindt u de datum en omschrijving van de actie zoals die in Isah staat.

CRM - Omschrijving van melding

Hierachter vindt u de datum, tijd en omschrijving van de melding waarbij de actie hoort.

CRM - Wijzigen

Klik op dit icoon als u een wijziging wilt aanbrengen.

CRM - Afvinken

Meldt u een actie gereed door hem af te vinken, dan verdwijnt de actie uit het overzicht.

CRM - Bedrijfsinformatie

Achter dit pictogram vindt u de naam van de klant waarbij de melding hoort. Als bij een melding klantgegevens zijn opgenomen, roept u deze op door op het pictogram te klikken.